Leisteen: originele gevelbekleding

Voor veel Nederlanders zijn dakpannen een logische keuze als het gaat om dakbedekking. Bijna iedereen heeft ze, dus waarom zou u voor iets anders kiezen? Allround Dakexpert laat u echter graag eens kennismaken met tegelpannen. Deze kleine pannen creëren een heel andere sfeer. Met tot wel 60 tegelpannen per m2 krijgt uw gevel een prachtig aanzicht.

Natuurleien op uw dak

Als specialist in leisteen werkt Allround Dakexpert geregeld samen met architecten. In vooruitstrevende projecten hebben wij leisteen als gevelbekleding mogen aanbrengen. Met ruim 35 jaar ervaring op het gebied van afwatering, ontluchting en bevestiging zijn wij een logische keuze voor wie leisteen eens op een originele manier wil toepassen.

Bekender dan de gevelbekledingen van leisteen zijn de dakbedekkingen met natuurleien. Door de onregelmatige afmetingen van de afzonderlijke natuurleien bereikt u een zeer natuurlijk en nostalgisch effect. Allround Dakexpert adviseert u bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie.